Nueva exposición de Escultura/Última del 2011

Hola a tothom: Després de la presentació dels nostres nous web i nom del taller amb una exposició de pintura, volem continuar celebrant, brindant i trobant-nos amb vosaltres, i ho farem amb una exposició retrospectiva del taller d’Escultura. Serà una gran exposició, de més de quaranta obres en la que participaran catorze artistes, alumnes del taller. La seva particularitat és que ha estat, ademés d’elaborada, dissenyada, organitzada i muntada pels mateixos escultors alumnes del taller (enlloc de pels professors), sota el guiatge de la seva professora. Fins i tot la invitació que us adjunto ha estat feta per ells. Us convidem a la inauguració que es farà divendres 8 de juliol a partir de les 20h, i que es podrà visitar el dissabte 9 de juliol de 18 a 21hs. i el diumenge 10 de juliol de 11 a 14hs i de 18 a 21hs.

Adjuntem la invitació per que pugueu re-enviar-la a qui vulgueu. Us esperem, i us recordem que, com sempre, podeu venir acompanyats amb qui vulgueu a aquesta darrera exposició i comiat del curs 2010-2011. Salutacions. El Visor.

Hola a todos: Después de la presentación de nuestra web y nuestro nuevo nombre con una exposición de pintura, queremos seguir festejando y brindando y encontrándonos, y lo haremos con una exposición retrospectiva del taller de Escultura. Será una exposición grande, de más de cuarenta obras en la que participarán catorce artistas, alumnos del taller. La particularidad de la misma es que fue, además de elaborada, diseñada, organizada y montada por los escultores alumnos del taller (y no por los profesores), con la guía de su profesora. Inclusive a invitación que les envío fue realizada por ellos. Los invitamos a la inauguración que tendrá lugar el día viernes 8 de Julio a partir de las 20hs, y que se podrá visitar el sábado 9 de Julio de 18hs a 21hs y el domingo 10 de Julio de 11hs a 14hs y de 18hs a 21hs. Adjuntamos la invitación para quien quiera reenviarla. Los esperamos, y como siempre pueden venir con quien quieran a ésta la última exposición y despedida del curso 2010-2011. Saludos El Visor